Make Me Sing popkörer

Klicka på respektive kör för att läsa mer om vilken dag och tid vi sjunger.

Så roligt att du hittat hit!


Är du nyfiken eller sugen på att prova sjunga i kör? Kom och sjung ut, släpp loss och knyt nya vänskapsband i våra popkörer!


Vi sjunger härliga pop- och rockhits och du behöver inte kunna sjunga sedan tidigare, utan hos oss kommer du precis som du är oavsett om du är sångvan eller aldrig sjungit förut.


Under terminens gång har du som sjunger med oss tillgång till vår medlemssida. Där hittar du alla låtar, stämmor och instrumentaler så att du kan öva hemma mellan körrepen om du önskar!


Make Me Sing sjunger inte med noter, vi sjunger på gehör vilket innebär att Carolina visar hur just din stämmas melodi går, sedan härmar ni den och när vi påbörjat en ny låt så hittar du den på medlemssidan och kan lyssna hur många gånger du vill på den efter körrepet!


I våra körer är det helt frivilligt att vara med på uppträdandena vi har och vi erbjuder alltid alla körmedlemmar att vara med på alla körers olika konserter.


POPKÖR FÖR ALLA SOM VILL SJUNGA!

Här sjunger våra körer våren 2020:

Har du sjungit tidigare eller aldrig tagit en ton? Du kanske är en av alla oss som bara sjunger i duschen eller tar de skyhöga tonerna i bilen? Då är våra körer perfekta för dig!


I våra körer får alla ta plats och tillsammans sjunger vi ut och släpper loss. Vi sjunger härliga pop- och rockhits blandat med magiska jullåtar under höstterminerna. I våra popkörer har vi inga krav på att du ska kunna sjunga sedan tidigare, utan hos oss kommer du precis som du är oavsett om du har sångvana sedan tidigare eller inte.


Carolina, som grundat Make Me Sing, lär dig allt på plats när det kommer till de låtar vi sjunger under terminen. Vi sjunger inte på noter utan istället sjunger vi på gehör vilket innebär att du som körmedlem lyssnar på Carolinas stämma och sedan härmar ni den melodi hon visat.


När du sjunger i våra körer har du även tillgång till vår medlemssida där du kan lyssna på alla stämmor, hitta texter och öva hemma mellan körtillfällena om du önskar! Vi lägger även ut röstövningar till er som önskar öva lite extra på köpet.


Drömmer du om att sjunga i kör men inte riktigt har vågat?

Kom och sjung ut, släpp loss och knyt nya vänskapsband i våra popkörer! Hos oss är alla som vill sjunga välkomna, du behöver inte ha sångvana sedan tidigare.


Vi sjunger på svenska och engelska. Våra körer är trestämmiga.


Carolina som grundat Make Me Sing är körledare i alla våra körer!

Våra körer finns på två platser i Stockholm, Järfälla och Sundbyberg. Make Me Sings kör finns även i Bålsta (Håbo kommun som tillhör Uppsala) med premiär våren 2020.


Befinner du dig inte i närheten själv med vet någon som skulle älska att sjunga hos oss? Skicka då den här länken till din vän och tipsa om att anmälan till våra körer för våren 2020 nu är öppen!


Vi ser så fram emot att sjunga med er under 2020!

"Alla borde ha en Carolina i sina liv" - Anna

"Glädje, gemenskap och en otroligt duktig körledare!" - Jeanette

"Fantastisk musiker och körledare i Carolina! Garanterad glädje & energi varje vecka!" - Lisette

SOCIALA MEDIER

Connecta gärna med oss på våra sociala medier! Dela gärna dina bilder och videor från våra körrep på hashtag #makemesingse #popkör #makemesingchoirs

Make Me Sing popkörer

Popkörer för ALLA som vill sjunga oavsett om du är sångvan tidigare eller inte. Alla är välkomna!

Innehar F-skatt

Copyright Make Me Sing Sweden 2019