Make Me Sing popkörer
Make Me Sing popkörer

Presentkort

Du kan nu köpa presentkort hos oss! Beställ direkt!

Popkörer för alla som vill sjunga!

Så roligt att du hittat hit!


Är du sugen  på att börja sjunga i kör eller kanske nyfiken på att prova något nytt? Kom och sjung ut, släpp loss och knyt nya vänskapsband i våra popkörer, ALLA är välkomna oavsett sångvana!


Att sjunga ut tillsammans ger en riktig energiboost!


Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer om max antal tillåtna personer vid sammankomst och kommer under hösten att ha ett begränsat antal kördeltagare i våra körer. Vi kommer även att hålla 1,5-2 meters avstånd mellan varje kördeltagare. Det går att anmäla sig så länge anmälan är öppen.

Här hittar du våra körer för hösten 2020, klicka på respektive kör för att läsa mer om terminen:

Medlemssida

Under terminens gång har du som sjunger med oss tillgång till vår medlemssida. Där hittar du alla låtar, stämmor och instrumentaler så att du kan öva hemma mellan körrepen så mycket som du själv önskar och vill!

Vi sjunger pop- & rockhits!

Vi sjunger härliga pop- och rockhits blandat med magiska jullåtar under höstterminerna. I våra körer har vi inga krav på att du ska kunna sjunga sedan tidigare, utan hos oss kommer du precis som du är oavsett om du har sångvana eller aldrig tagit en ton tidigare.


I våra körer får alla ta plats och tillsammans sjunger vi ut och släpper loss.


Vi sjunger på engelska och svenska. Våra körer är trestämmiga!

Alla kan vara med!

Hos oss kan du  vara med även om du aldrig sjungit tidigare. Att sjunga är något alla som vill ska få göra! Kören ska vara en plats för dig att slappna av, ladda energi och ha roligt på tillsammans med andra härliga kördeltagare som är där av precis samma anledning som du - att få sjunga ut, ha roligt och må bra!


Att sjunga i kör ger en riktig energiboost, är superbra för välmåendet och framförallt är det så fantastiskt roligt att sjunga ut tillsammans!


Sjung ut, släpp loss och knyt nya vänskapsband med oss! Anmäl dig här!

Befinner du dig inte i närheten själv med vet någon som skulle älska att sjunga hos oss? Skicka då den här länken till din vän och tipsa om Make Me Sing! Varför inte köpa ett presentkort till någon du tycker om?


Vi ser så fram emot att sjunga med er!Sjung med oss i Järfälla!

"Alla borde ha en Carolina i sina liv" - Anna

"Glädje, gemenskap och en otroligt duktig körledare!" - Jeanette

"Fantastisk musiker och körledare i Carolina! Garanterad glädje & energi varje vecka!" - Lisette

SOCIALA MEDIER

Connecta gärna med oss på våra sociala medier! Dela gärna dina bilder och videor från våra körrep på hashtag #makemesingse #popkör #makemesing

Make Me Sing popkörer

Popkörer för ALLA som vill sjunga oavsett om du är sångvan tidigare eller inte. Alla är välkomna!

Innehar F-skatt

Copyright Make Me Sing Sweden 2020