Make Me Sing popkörer

Sjung på jobbet - Körsång som Friskvård

Vi erbjuder ert företag att sjunga på jobbet och ta in körsång som friskvård på arbetsplatsen.Funderar ni på att ta in körsång på jobbet som friskvård, för ett event eller kickoff? Då har ni kommit helt rätt!

Körsång är en fantastiskt rolig aktivitet som alla kan vara med på! Förutom att det är otroligt kul att sjunga ut tillsammans så finns det även många fördelar med körsång både för hälsan, för teamet och för dig som person:


  • Kollegor får en starkare gemenskap och knyter starkare vänskapsband med varandra
  • Stressnivån minskar
  • Motivationen höjs!
  • När du sjunger får du bland annat bättre hållning och blodcirkulationen ökar
  • Självförtroendet stärks både privat, på jobbet och inom sången
  • Immunförsvaret stärks.
    Det finns mycket forskning som påvisar att just körsång fungerar lite som medicin då bland annat mängden IgA-antikroppar ökar när man sjunger, de skyddar kroppen mot bakterier och virus. Att sjunga är fantastiskt!


Att sjunga på jobbet minskar stressnivån bland de anställda och stärker gemenskapen mellan kollegor. Tack vare de hälsofördelar som finns, i kombination med den glädje och energi körsång ger, skapas trivsel på arbetsplatsen och motivationen höjs!

På köpet kommer gemenskap, energi och nya vänskapsband bland kollegor. Ni utvecklar även er röst och stärker självförtroendet, både privat, på jobbet och inom sång.

Make Me Sing möjliggör för ert företag att sjunga på jobbet och ta in körsång som friskvård på arbetsplatsen. Vi erbjuder även körsång på event och kickoff.
Vi kommer gärna till era lokaler och anpassar friskvårdstiden efter ert behov och önskemål.
Carolina som grundat Make Me Sing är även den som kommer att hålla i friskvården eller eventet hos just Er!
​​​​​​​
Varför inte erbjuda era medarbetare körsång till våren? Vid intresse vänligen kontakta foretag@makemesing.se så hör vi av oss för att hitta en rolig lösning tillsammans!

Kontakta oss 072-370 83 36 alternativt foretag@makemesing.se