Make Me Sing popkörer

Make Me Sing - Om oss


Make Me Sing är nystartade körer i Stockholm där alla är välkomna och tillsammans sjunger härliga pop- och rockhits! Vi sjunger blandade svenska och engelska låtar.

Make Me Sing grundades 2018 av Carolina och hon har tidigare lett flera körer men kände att det var dags att utveckla detta vidare. Carolina är uppvuxen i Bålsta i en stor familj och musiken har alltid funnits med under åren. Bandet Carolex med bästa barndomsvännen, talangtävlingar, stipendium och en resa till London där hon studerade sång på heltid. Hon har även studerat till musik- och eventarrangör.
 
Carolina bor med sin sambo Jack i Järfälla, som även han producerar musik. Passionen de båda delar innebär ofta sena nätter med musikproduktion, nya arrangemang och idéer för framtida projekt.

Att starta en körverksamhet som bjuder in alla människor att dela passionen med dem är något de båda velat göra under lång tid och nu är det dags för premiären av deras nystartade popkörer för alla som vill sjunga - Make Me Sing

Make Me Sing är körer för alla oavsett tidigare sångvana och som företagsnamnet antyder så handlar det om att våga sjunga och hitta sin röst.

Make Me Sing står för energi och glädje. Att du ska våga sjunga ut, ta din plats, släppa loss och att stärka dig själv och även andra genom musik och sång.
Make Me Sing öppnar nu upp för höstterminen 2019!

Var med på vår resa!
Make Me Sing ser fram emot att träffa just dig!

Kontakta oss för mer information om våra körer, event, spelningar etc.

"Alla borde ha en Carolina i sina liv" - Anna

"Glädje, gemenskap och en otroligt duktig körledare!" - Jeanette

"Fantastisk musiker och körledare i Carolina! Garanterad glädje & energi varje vecka!" - Lisette

SOCIALA MEDIER

Connecta gärna med oss på våra sociala medier! Dela gärna dina bilder och videor från våra körrep på hashtag #makemesingse #popkör #makemesingchoirs

Make Me Sing popkörer

Popkörer för ALLA som vill sjunga oavsett om du är sångvan tidigare eller inte. Alla är välkomna!

Innehar F-skatt

Copyright Make Me Sing Sweden 2019